Alla kan vara kreativa

Man kan vara bra på många olika saker i livet och vara mindre bra på andra saker i livet. Man kan exempelvis vara bra på någon sport men mindre bra på att tala inför en grupp. Men det kommer aldrig kunna hindra någon från att öva upp sig och faktiskt övervinna sin rädsla i kunskapen att klara av det man känner att man inte är bra på. Det kan exempelvis handla om att man börja en kurs i att tala inför en grupp och sedan övar man sig på det till dess man klarar av det.


Egentligen kan man säga att alla människor är kreativa. Som exempel att man är kreativ om man hittar på något åt någon, man står och samtalar i en grupp eller varför inte att man kommer på en idé. Allt detta och mycket därtill är kreativitet och något som alla bär på. Sedan har man olika mycket kreativitet i sig, någon kanske har mer och en annan mindre, men oavsett vilket är alla kreativa.


Man kan därför använda sin kreativitet på många olika sätt. Ett sätt kan vara att ordna upp sitt hem och göra det snyggt. Med det menas inte att städa undan saker och ting utan att man tar upp och fixa hemma:

 

  • Måla om i sin bostad.
  • Bygger om sitt badrum.
  • Byter ut slitna möbler.
  • Skaffar ny köksutrustning.
  • Byta ut sitt slitna golv.


Mycket går att göra och bara man gör det så går det. Som sagt, alla är kreativa och det är därför dags att sätta igång och ordna upp sitt hem. Svårare än så är det inte.